Vacature Productmanager

Productmanager in Tolbert

Hé jij!
Ben jij die productmanager die wonderen kan verrichten? Die zelfstandige, communicatief vaardige, harde werker die bereid is om een productportfolio te laten groeien? Diegene die met enthousiasme en collegialiteit een positieve bijdrage levert aan de goede sfeer? Dan zoeken wij jou!

Dit zijn wij!

ErgoXS is een ambitieus, internationaal groeiend familiebedrijf. We worden ook wel ‘de specialist achter de schermen’ genoemd. De Noordelijke nuchterheid zit ons in het bloed: we zijn eerlijk, informeel en rechtdoorzee. Zowel als collega’s onder elkaar als richting onze klanten. De werksfeer is open en no-nonsense en we stimuleren eigen verantwoordelijkheid, initiatief en ontwikkeling.

Kom erbij!

Omdat je verantwoordelijk bent voor diverse productgroepen en (internationale) markten, is deze functie ontzettend afwisselend. De nadruk ligt op het ontwikkelen van de productportfolio en de bijbehorende markten. Ook wordt er verwacht dat je vanuit business development nieuwe markten of productgroepen gaat onderzoeken. En dit in een interdisciplinaire rol op het snijvlak van techniek, productie, verkoop en marketing. Je taken en projecten zijn o.a.

 • Beheren van een aantal productgroepen en bijbehorende (internationale) markten;
 • Besturen van de productlevenscyclus;
 • Maken en beheren van product- en marktbusinessplannen;
 • Ondersteunen van verkoop en marketing;
 • (Mede) ontwikkelen van nieuwe producten of productverbeteringen bij bestaande assortiment;
 • Onderzoeken van business development mogelijkheden in nieuwe markten en nieuwe productgroepen;
 • Zorgdragen voor een verduurzaming van het productassortiment;
 • Technische- en marktontwikkelingen vertalen naar kansen in de markt;
 • Organisatie van (internationale) beurzen;
 • Bewaken van de margemix van de productgroepen;
 • Zorgdragen voor het behouden en verkrijgen van productcertificeringen;

Waarom jij?
Omdat jij een afgeronde HBO opleiding hebt en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie hebt. Omdat jij affiniteit met techniek en het liefst ervaring in de maakindustrie hebt. Omdat jij goed kunt samenwerken, flexibel bent, overtuigingskracht hebt, goed kunt anticiperen en plezier beleeft aan innovaties. Omdat je overzicht hebt en kunt bewaren, ook wanneer alles net even anders loopt. Omdat je de Nederlandse en Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling beheerst. Daarom pas jij in ons team!

Dit bieden wij!

Ga je bij ons aan de slag? Dan schuif je aan bij zo’n  70 collega’s in een ambitieuze, internationaal groeiende onderneming. De werksfeer is informeel en no-nonsense. We stimuleren eigen verantwoordelijkheid, initiatief en ontwikkeling. Omdat we van korte lijnen houden, word je volop betrokken bij verschillende processen binnen onze bedrijven. Voor je werkzaamheden ontvang je natuurlijk een passend salaris tussen de

€ 4259,-  en € 5416,- bruto per maand, afhankelijk van je relevante werkervaring en behaalde diploma's/certificaten. Daarnaast bieden wij een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, ATV regeling en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen.

Is deze baan jou op het lijf geschreven?

Stuur dan je motivatiebrief met CV per mail naar pz@ergoxs.com , t.a.v. J. Schuitema. Voor meer informatie over de vacature kun je tijdens kantooruren contact opnemen met onze Commercieel Manager, dhr. Stefan Sijbom, telefoonnummer: 0594 – 554 000.Functie:Productmanager
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4259 – 5416
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Score B.V. via pz@ergoxs.com of 31594554002. Of bezoek hun website https://ergoxs.com/.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zevenhuizen
 2. Productmanager Score B.V. 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures