Vacature Accountmanager Zuid-Nederland

Accountmanager Zuid-Nederland in Tolbert

Hé jij!

Voel jij je als een vis in het water in een veelzijdige baan waarin jij samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor de administratieve en commerciële ondersteuning van onze verkoopafdeling? Lever je met plezier je bijdrage aan een groeiend bedrijf met ambities en denk je graag mee aan het optimaliseren en verbeteren van onze dienstverlening en processen op de verkoopafdeling? Dan zoeken wij jou!

Medewerker Verkoop Binnendienst Export

Dit zijn wij!

‘Wij’ zijn de ongeveer zeventig probleemoplossers die samen Score vormen. En het ontwikkelen en produceren van onze zitoplossingen doen we in onze eigen fabriek in Tolbert, in de provincie Groningen. We hanteren de meest recente ergonomische standaarden, gebruiken de nieuwste technieken en beste materialen en houden rekening met alle uitdagingen waarmee mensen met zittende beroepen te maken hebben. Want het is de mens die bij ons centraal staat. Of zit! Wij zijn experts in seating.

Wat werken bij ons zo leuk maakt? De Noordelijke nuchterheid zit ons in het bloed. We zijn eerlijk en rechtdoorzee. En niet alleen onze opdrachtgevers kunnen op ons rekenen: jij kunt dat ook! Eerlijk en persoonlijk contact, waardering voor jouw input en initiatief. Op elkaar kunnen bouwen. Dat werkt!

Kom erbij!

In de functie van Medewerker Verkoop Binnendienst Export ben je niet alleen verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van processen rondom orders en leveringen maar ook voor de correcte afhandeling van exportdocumenten. Daarnaast voer je samen met een Export Manager het relatiebeheer over een toegewezen rayon in binnen en buitenland,  hierbij is de Export Manager klantverantwoordelijk.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het (telefonisch) adviseren en informeren van internationale relaties bij de keuze en aanschaf van Score-producten en de administratieve afhandeling van ordertrajecten;
 • Het vastleggen van klantinformatie en klantafspraken in CRM;
 • Het beantwoorden van klantvragen rondom orders en leveringen;
 • De administratieve afhandeling van exportdocumenten;
 • Het bewaken en afhandelen van retourzendingen en proefplaatsingen;
 • Het ondersteunen bij verkoop- en marketing acties;

Waarom jij?

Als ideale kandidaat heb jij het volgende profiel:

 • Een afgeronde relevante MBO opleiding en minimaal één jaar werkervaring op een exportafdeling;
 • Kennis van exportformaliteiten en ervaring met het opstellen van exportdocumenten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
 • Vaardig met MS-Office, ervaring met ERP-systemen is een pré;
 • Je kunt goed samenwerken, bent klantgerichtheid, beschikt over accuratesse en bent flexibel;
 • Je bent van nature nieuwsgierig en vindt het interessant om interne processen te verbeteren;
 • Je hebt ambitie om mee te groeien met het bedrijf en je bent een teamspeler;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.

Wat bieden we jou?

Ga je bij ons aan de slag? Dan schuif je aan bij zo’n 70 collega’s in een ambitieuze, internationaal groeiende onderneming. De werksfeer is informeel en no-nonsense. We stimuleren eigen verantwoordelijkheid, initiatief en ontwikkeling. Omdat we van korte lijnen houden, word je volop betrokken bij verschillende processen binnen onze bedrijven.

Voor je werkzaamheden ontvang je natuurlijk een passend salaris volgens CAO Metaal & Techniek, tussen de € 2876,- en €3313,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van je relevante werkervaring en behaalde diploma's/certificaten. Daarnaast bieden wij een reiskostenvergoeding, winstdelingsregeling,  pensioenregeling en

de mogelijkheid tot hybride werken. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid tot het volgens van cursussen en/of opleidingen.

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur dan je motivatiebrief met CV per mail naar pz@scoreseating.com t.a.v. Marjon Bouma, HR Adviseur. Voor meer informatie over de vacature kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Martin Olthoff, Hoofd Verkoop Binnendienst, 0594-554000.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteldFunctie:Accountmanager
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4006 – 4978
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Score B.V. via pz@scoreseating.com of 31594554002. Of bezoek hun website https://scoreseating.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zevenhuizen
 2. Accountmanager Zuid-Nederland Score B.V. 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures