Vacature C en CE Chauffeur

C en CE Chauffeur in Leek

Ben je vooral een avond/nacht mens en vindt je het prettig om dan onderweg te zijn met je vrachtwagen? Wij zijn opzoek naar C en CE chauffeurs die nachts willen werken van 01.00 uur tot 12.00 uur.

Wat bieden wij jou
  • Er is sprake van een lage werkdruk
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Overuren en toeslagen avond en nacht
  • salaris 2500-2800 per maand
Wie ben jij
  • Je beschikt over een C rijbewijs en code 95;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je in het bezit bent van een bestuurderskaart (als dit niet het geval is, geen nood! Wij betalen deze kaart voor je).
Wat ga je doen

Je start rond de klok van 01.00 uur waarbij je de mogelijkheid hebt, eerst gezellig met je collega’s een bakje koffie te drinken. Je neemt de sleutels over van de ploeg die net terugkomt van de avondritten. Je zorgt ervoor dat je alle pakbonnen en de juiste sleutels meeneemt. Hierna controleer je of je alle rolcontainers hebt en laad je deze op efficiënte manier in de vrachtwagen. Je hebt hierbij de beschikking over hulpmiddelen.
Gedurende de nacht/ ochtend heb je zo’n 10 adressen waarbij je per adres 1 a 3 rolcontainers aflevert. Hierbij sorteer je in de winkel de koel, diepvries en DKW goederen. Het leeggoed neem je mee retour. Je bent ongeveer tussen 12.00 en 14.00 terug van je rit. Je werkt 4 dagen waar je fulltime je uren kunt maken en bent in overleg met de opdrachtgever een dag vrij.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een familiebedrijf waarbij alle werknemers met positieve energie samen ondernemen in biologische levensmiddelen. Het bedrijf hecht veel waarde aan een goede sfeer.

De werkdruk is niet hoog te noemen, je krijgt voldoende tijd om je werkzaamheden te verrichten. Ook zorgt de planning ervoor dat jouw vrachtwagen niet overdreven vol geladen hoeft te worden wat het werk een stuk gemakkelijker maakt.

Zit je ergens mee of wil je een keer vrij? Dit is gemakkelijk te regelen. Het is geven en nemen en de persoonlijke benadering van dit bedrijf zorgt voor een goede sfeer in het team.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:C en CE Chauffeur, Chauffeur bakwagen
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via transportnoordoost@tempo-team.nl of 06 82 49 00 84. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. C en CE Chauffeur Tempo-Team 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures