Vacature Bouwkundig Schade-expert

Bouwkundig Schade-expert in Leek

Bouwkundig schade-expert

Als Bouwkundig schade-expert breng je schades aan panden in kaart. Je stelt de schadeoorzaak en het schadebedrag vast en adviseert onze opdrachtgevers in een duidelijke rapportage conform de overeengekomen afspraken.
Als Bouwkundig schade-expert ben je enthousiast, klantgericht en gaat voor de oplossing. Je hebt een afgeronde bouwkundige opleiding op tenminste HBO-niveau of MBO+ met relevante werkervaring. Je kunt je schriftelijk en mondeling goed uitdrukken en vindt het leuk om snel te schakelen tussen allerlei verschillende mensen en partijen. Je houdt je rug recht in discussies en deinst er niet voor terug om knopen door te hakken. Je kunt goed alleen werken alsook in teamverband.
Vergnes Expertise is een onafhankelijk expertisebureau dat bedreven is in het vinden van oplossingen waarin alle betrokkenen zich kunnen vinden. Onze capaciteit en scholing waarborgt dat wij voortvarend en accuraat kunnen werken. Wij leveren maatwerk voor iedere opdrachtgever en proberen precies datgene te bieden wat nodig is.

Onze voornaamste werkzaamheden bestaan uit schadevaststelling en taxaties. Wij hebben ruime ervaring met schade-afhandeling zowel in de profit als in de non profit sector, zoals bij woningcorporaties, mkb en gemeenten. Ook bedienen wij de particuliere markt.

Wij hebben een scherp oog voor elke situatie. Wij werken accuraat en oplossingsgericht.
Onze experts zijn ingeschreven bij het NIVRE (Nederlands Instituut Van Register Experts) en waarborgen hiermee de kwaliteit en deskundigheid. Daarnaast hebben onze experts jarenlange ervaring met het oplossen van diverse soorten schades.

Wij leveren heldere en duidelijke rapportages. Hier liggen gedegen inspecties aan ten grondslag. Wij werken vlot en tegen concurrerende tarieven.

Neem gerust contact met ons op.

  1. Bouwkundig schade-expert


Functie:bouwkundig schade expert
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vergnes Expertise via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. Bouwkundig Schade-expert Vergnes Expertise 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures