Vacature Productiemanager Eindassemblage

Productiemanager Eindassemblage in Roden

Heb je enkele jaren ervaring als Teamleider in een productieomgeving en ben je toe aan een volgende stap? Wil je aan de slag bij een organisatie in de high tech industrie en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan is deze functie als Productiemanager Eindassemblage iets voor jou!

Deze organisatie ontwikkelt- en maakt producten die worden gebruikt in de wetenschappelijke, medische en defensiemarkt. Denk aan technologisch zeer hoogwaardige producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Dit bedrijf heeft diverse productiefaciliteiten in Europa, op de locatie in de provincie Drenthe zijn circa 500 medewerkers werkzaam.

Wat krijg jij

  • Een salaris conform cao Metalelektro vanaf €3.900 tot €4.900, afhankelijk van opleidingsniveau & ervaring
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen conform cao
  • Je gaat aan de slag in dagdienst (07.00 tot 16.00 uur) en bent sporadisch ’s nachts aanwezig
  • Een belangrijke rol als Productiemanager binnen een ambitieuze- en groeiende organisatie
  • Veel ruimte voor zelfontwikkeling en mogelijkheden om jezelf verder te scholen door het volgen van opleidingen/trainingen
  • Je gaat aan de slag in een gemotiveerd team met fijne collega’s

Wat heb je nodig

Je bent een enthousiaste leidinggevende en beschikt over Hbo/Wo werk- en denkniveau. Je beschikt minimaal over een afgeronde Hbo opleiding (richting Technische Bedrijfskunde of Techniek) en hebt enkele jaren ervaring in een aansturende rol. Ook heb je kennis van verbetermethodieken zoals Lean Manufacturing & Six Sigma.

Je bent als leidinggevende mensgericht, besluitvaardig en doortastend. Je motiveert en stimuleert medewerkers, kunt goed luisteren en werkt graag samen met collega’s van verschillende disciplines. Tot slot sta je stevig in je schoenen en heb je de ambitie om jouw afdeling verder te verbeteren. Je kunt een visie ontwikkelen en bent in staat ambitieuze plannen te maken (en uit te voeren) voor de afdeling.

FunctieomschrijvingFunctie:Productiemanager Eindassemblage
Startdatum:26-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3900 – 4900
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WtbE via larrindell@wtbe.nl of 621998166. Of bezoek hun website https://www.wtbe.nl/vacatures/7671/.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. Productiemanager Eindassemblage WtbE 26-02-2024

Bekijk ook andere vacatures