Vacature Senior Mechanical Engineer

Senior Mechanical Engineer in Tolbert

Senior Mechanical Engineer

HBO/WO Fulltime 3-5 jaar werkervaring 6-10 jaar werkervaring

Word jij het nieuwste creatieve brein achter onze hightech machines?

Als Senior Mechanical Engineer ga je aan de slag met innovatieve projecten voor verschillende industrieën, zoals de hightech of medische maakindustrie.

Wij hebben onze eigen productie- en montageafdeling in huis. Als engineer ben je niet alleen betrokken bij het ontwerp, maar zie je jouw ideeën ook gerealiseerd worden tot werkende machine. Met een tiental engineers werken we elke dag aan de ontwikkeling van de mooiste en beste oplossingen voor onze opdrachtgevers. Deze oplossingen worden vervolgens door jouw collega's in de verspaning en montage gerealiseerd.

De rol

Wat ga je doen?

Afhankelijk van de omvang van het project werk je zelfstandig, of ben je onderdeel van een mulitdisciplinair projectteam.

Wanneer een klant bij ons aanklopt met een probleem of wens beginnen de ideeën bij jou al te borrelen. Jij weet de wensen van de klant om te zetten in creatieve concepten of oplossingsrichtingen. Van daaruit werk je het concept verder uit tot een maakbaar ontwerp.

Je bent in staat om complexe mechanische uitdagingen in stukjes te hakken en durft met out-of-the-box oplossingen te komen om het ontwerp naar een hoger plan te tillen.

Jouw werk komt met verantwoordelijkheid én met vrijheid. Onze machines bestaan veelal uit fijnmechanische onderdelen. Ervaring met fijnmechanica is zeker een pré.

Kortom, we zoeken een creatieve, enthousiaste engineer die gedreven wordt door kennis, innovatie en vernieuwende ideeën.

Uitdaging

Waar werk je vandaag aan?

Het werk bij ons is elke dag anders, de meeste projecten maken we maar één keer. Wanneer je vandaag een
brainstormsessie houdt met je collega's over een nieuw project, ben je morgen misschien bezig met de detail engineering voor onderdelen van een hoog nauwkeurige productiemachine.

Als Senior Mechanical Engineer ben je niet alleen op kantoor te vinden, maar breng je ook regelmatig tijd door in de montagehal bij de machine waar je aan werkt, of je gaat mee naar de opdrachtgevers voor design reviews of de installatie van de machine!

Pre-engineering

Innovatieve oplossingen uitdenken

Hightech machines

Van handtool tot volledige productielijn

Testapparatuur

Voor R&D en onderzoek

Jouw kwaliteiten

Wie ben jij?

 • Minimaal 3 jaar ervaring als Mechanical Engineer
 • Afgeronde HBO/WO-opleiding Werktuigbouwkunde
 • Ervaren met 3D CAD (wij werken met AutoDesk Inventor)
 • Ervaring in een fijnmechanische omgeving
 • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe technologieën
 • Je bent creatief en gedreven om de mooiste machines te bouwen
 • Je bent communicatief sterk en een echte teamspeler

Bij STT

Wat wij jou bieden:

 • Werken aan uitdagende hightech machinebouwprojecten
 • Afwisseling in werkzaamheden en projecten
 • Opleidingsmogelijkheden voor verdere ontwikkeling
 • Flexibiliteit in je werktijden
 • Woon- werk reiskostenvergoeding
 • 25 vrije dagen + 13 ADV dagen en 8% vakantiegeld
 • Winstdeling of eindejaarsuitkering afhankelijk van het bedrijfsresultaat

Onze extra's

Bij STT Products vinden we een fijne werkplek en -sfeer belangrijk. We hebben een dynamische werkomgeving waar de ideeën bruisen en machines tot leven komen. We hebben een gezellig, gemotiveerd en betrokken team collega's , korte lijnen naar andere afdelingen en het management, je kunt altijd overal binnenstappen . Daarnaast bieden we extra's zoals fruit op de werkplek, een fietsenplan en mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen om je kennis verder te verbreden.

Wil jij verder praten, of solliciteren?

Je bent altijd welkom voor een rondleiding, we vertellen je graag meer over ons bedrijf en de functie. Neem contact op met Manager Engineering, Erno Uitvlugt:


Bij STT Products verzinnen en realiseren we slimme oplossingen voor de fabrieken van de toekomst. Zo kunnen zij sneller, efficiënter en beter produceren. De oplossingen die wij ontwerpen en bouwen zijn unieke fijnmechanische productiemiddelen, zoals tools, testapparatuur, speciaal machines, assemblagesystemen en volautomatische productiecellen.

Tegen welke technische uitdaging loop jij aan?

Neem contact opFunctie:mechanical engineer
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met STT Products via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zevenhuizen
 2. Senior Mechanical Engineer STT Products 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures