Vacature Coördinator

Coördinator in Tolbert


De functie:

Als bouwkundig coördinator werk je vaak met verschillende belanghebbenden, zoals: woningbouw corporaties, aannemers en architecten en particulieren. Dit biedt de mogelijkheid om goede relaties op te bouwen, advies te geven en oplossingen te bieden die aan de behoeften van de klanten voldoen.

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en de uitvoering van de inspecties. Het verzamelen, analyseren en verder ontwikkelen van kennis rond de aanpak en preventie van schades. Je identificeert en beoordeelt de schades, stelt met de adviseurs rapporten op en geeft passend advies en ontzorgt onze klanten.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Het voorbereiden en (laten) uitvoeren van bouwkundige inspecties;
  • Het analyseren van de schade in het veld en het opstellen van rapportages hierover;
  • Het geven van adviezen aan opdrachtgevers en het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en andere belanghebbenden;
  • Werkvoorbereiding en coördineren van bouwkundige en geotechnische werkzaamheden

Functievereisten:

  • MBO/HBO denk- en werk niveau;
  • Ervaring in het uitvoeren van bouwkundige opnames is een pre;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling.

Match:

Ben jij een aanpakker, hou je van uitdagingen, afwisseling en wil je de leiding nemen en ben je daarnaast een perfectionist die consequent accuraat is en kwaliteit wil leveren dan is deze baan zeker iets voor jou.

Ons aanbod:

Wij bieden je een functie met verantwoordelijkheid, je krijgt alle steun en hulp die je nodig hebt om beter te worden. We willen jou én ons bedrijf samen naar een hoger niveau tillen. Je komt werken in een enthousiast team binnen een bedrijf met een informele werksfeer. We vieren samen onze successen en we vinden het belangrijk om naast hard werken gezellig samen te zitten voor onder andere een BBQ, VrijMiBo en andere personeelsfeestjes. De noordelijke nuchterheid zit in ons bloed, dat is de cultuur waar wij ons goed bij voelen en waar we jou graag bij willen hebben. Uiteraard krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling én mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.


Functie:coördinator
Startdatum:26-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wiertsema & Partners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. Coördinator Wiertsema & Partners 26-01-2024

Bekijk ook andere vacatures