Vacature Assistent Projectleider

Assistent Projectleider in Tolbert

Assistent Projectleider

Krijg jij energie van organiseren en coördineren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij onze nieuwe Assistent Projectleider?


Wat houdt het in?

In deze rol ben jij binnen de afdeling Uitvoering verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten. Dit houdt in dat je geotechnische onderzoeksprojecten voorbereidt, begeleid, controleert (technisch en financieel) en rapporteert. Tijdens deze projecten onderhoudt je contact met projectleiders, planning, opdrachtgevers, inkoop, buitendienst etc.

Wat heb je hiervoor nodig?

Je hebt bij voorkeur enige ervaring met werkvoorbereiding én bent flexibel en besluitvaardig. Daarnaast pas je goed binnen deze functie als jij energie krijgt van projectmatige samenwerking en goed bent in organiseren en coördineren. Jij herkent je in de competenties: samenwerken, flexibiliteit, pragmatiek, besluitvaardigheid, kwaliteitsgerichtheid en klantgerichtheid.

Ons aanbod:

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid, je krijgt alle steun en hulp die je nodig hebt om beter te worden. We willen jou én ons bedrijf samen naar een hoger niveau tillen. Je komt werken in een enthousiast team binnen een bedrijf met een informele werksfeer. We vieren samen onze successen en we vinden het belangrijk om naast hard werken gezellig samen te zitten voor onder andere een BBQ, VrijMiBo en andere personeelsfeestjes. De noordelijke nuchterheid zit in ons bloed, dat is de cultuur waar wij ons goed bij voelen en waar we jou graag bij willen hebben. Uiteraard krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling én mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.


Functie:assistent projectleider
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wiertsema & Partners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. Assistent Projectleider Wiertsema & Partners 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures