Vacature Maintenance Engineer

Maintenance Engineer in Leek

Maintenance Engineer

Maintenance engineer met focus op elektro-techniek

Wellinq is een innovatief medical device bedrijf. We richten ons op eigen ontwikkeling en productie van medische hulpmiddelen. We willen artsen en patiënten helpen. Dit doen we door, binnen het gebied van de hart- en vaatinterventie, bestaande producten te verbeteren en door bestaande diagnostiek te vervangen door betere oplossingen. Onze producten worden geproduceerd in Leek.

We maken verschillende katheter-producten op commerciële schaal. We passen daarbij verschillende technologieën toe, o.a. extrusie, breien, spuitgieten en laserbehandelingen. Bovendien zijn we nieuwe processen aan het implementeren om nieuwe innovatieve producten te kunnen maken.

Ter versterking van ons team in Leek zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer .

De functie

 • Voor de Maintenance Engineer wordt het de uitdaging om samen met het TD-team de beschikbaarheid van het machinepark te verhogen en om de verandering van reactief naar proactief onderhoud uit te bouwen.
 • In de functie van Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor de staat van onderhoud van alle productie-equipment.
 • Je geeft leiding aan een klein team van Onderhoudsmonteurs.
 • Je stelt de onderhoudsconcepten op in samenwerking met productie en vertaalt deze naar onderhoudsplannen inclusief de benodigde materialen en de borging van wettelijke eisen. Ook bij projecten bepaal je de juiste onderhoudsstrategie, het onderhoudsconcept en de plannen.
 • Je zet gedetailleerde onderhoudsinstructies op in samenwerking met de monteurs en operators.
 • Je bent verantwoordelijk voor de werking, inrichting en optimalisatie van het onderhoudsmanagementsysteem.
 • Je bereidt de werkzaamheden en inspecties voor die de Technische Dienst of onderaannemers uitvoeren aan alle productiemiddelen, inclusief de borging van het veilig en hygiënisch werken. En je zorgt voor de afhandeling van de benodigde documentatie, zodat we altijd voldoen aan wet- en regelgeving en onze eigen kwaliteitsrichtlijnen.
 • Je adviseert het Management Team bij het aanschaffen van nieuwe productiemiddelen en machines.
 • Als er technische vraagstukken zijn op het gebied van elektrotechniek, dan ben jij de kennisdrager en vraagbaak.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-4 opleiding op het gebied van elektrotechniek, met een flinke dosis werkervaring in de medische, chemische of voedingsmiddelenindustrie, of je hebt een Hbo-opleiding afgerond (ook op het gebied van elektrotechniek) met 2-3 jaar werkervaring;
 • Je beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, een gezonde nieuwsgierigheid en 'hands-on' werkmentaliteit;
 • Je hebt al wat ervaring met het aansturen van een klein team.
 • Je spreekt Nederlands en ook in het Engels kun je je goed verstaanbaar maken.

Ons aanbod

Een uitdagende functie tegen een marktconform salaris in een dynamische organisatie. Wellinq heeft een prettig werkklimaat waarin professionaliteit voorop staat en je als Maintenance Engineer een belangrijke bijdrage levert aan wereldwijde beschikbaarheid van onze levensreddende producten.

Interesse?

Spreekt de functie Maintenance Engineer je aan en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van onze organisatie? Solliciteer dan direct via .

Wil je eerst meer informatie over deze vacature of over Wellinq? Kijk dan op onze website www.wellinq.com of neem contact op met () via telefoonnummer +31 (0)85 0073 003.

Wellinq is a Dutch high tech company founded in 2011. Two of Wellinq's constituent elements, Pendracare International and Blue Medical Devices, produce solely medical devices under own brand or OEM-solutions. The third, Sentron, produces sensors, which also have an additional market outside of medicine in general industry.

Wellinq

Van der Waalspark 20-22 | 9351 VC Leek | The Netherlands | +31 85 00 73 000 |Functie:maintenance engineer
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wellinq via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zevenhuizen
 2. Maintenance Engineer Wellinq 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures