Vacature Sondeermeester

Sondeermeester in Tolbert

Sondeermeester

De functie:

Als sondeermeester voer je zelfstandig sondeer- en landmeetkundige werkzaamheden uit op het land en water.

Functievereisten:

  • Je beschikt over technisch inzicht;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het uitvoeren van boringen en het opstellen van geotechnische beschrijvingen;
  • In bezit van rijbewijs C in combinatie met E;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Bereid zijn om soms meerdere dagen achtereen van huis te zijn;
  • Computervaardig, kennis van automatiseringssysteem Windows, functie-gerelateerde automatiseringsprogramma's en Office.

Match:

Je past goed binnen deze functie als jij affiniteit hebt met (geo)techniek. Jij herkent je in de competenties: samenwerken, flexibiliteit, nauwkeurig en besluitvaardigheid.

Ons aanbod:

Wij bieden je een functie met veel verantwoordelijkheid, je krijgt alle steun en hulp die je nodig hebt om beter te worden. We willen jou én ons bedrijf samen naar een hoger niveau tillen. Je komt werken in een enthousiast team binnen een bedrijf met een informele werksfeer. We vieren samen onze successen en we vinden het belangrijk om naast hard werken gezellig samen te zitten voor onder andere een BBQ, VrijMiBo en andere personeelsfeestjes. De noordelijke nuchterheid zit in ons bloed, dat is de cultuur waar wij ons goed bij voelen en waar we jou graag bij willen hebben. Uiteraard krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling én mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.Functie:sondeermeester
Startdatum:10-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wiertsema & Partners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. Sondeermeester Wiertsema & Partners 10-12-2023

Bekijk ook andere vacatures