Vacature Begeleider Wonen

Begeleider Wonen in Tolbert

Zorg jij voor een glimlach op het gezicht van onze cliënten? Maak jij ons team weer compleet? We nodigen je uit om te reageren op onze vacature!
Voor onze locatie Hooizolder 62 in Tolbert zoeken wij een begeleider wonen. Uren in overleg.

Zo ziet jouw werkplek er uit

Binnen De Hooizolder 62 in Tolbert wonen 24 cliënten verdeeld over een beneden en boven verdieping waar elk 12 cliënten wonen. De cliënten wonen verspreid over 2 woongroepen. In elke woongroep wonen 6 cliënten. Tevens wordt er op locatie dagbesteding geboden, maar een gedeelte heeft externe dagbesteding.
De zorgvraag is divers, het gaat om cliënten met een intensieve zorgvraag, waaronder cliënten met een ernstige meervoudige beperking (EMB) en de ouder wordende client. Er zijn meerdere cliënten met een intensieve lichamelijk zorgvraag, waarbij je moet denken aan ondersteuning bij ADL. Verpleegtechnische handelingen kunnen voorkomen, je wordt bekwaam voor deze handelingen door middel van training.
Voor onze cliënten kan het lastiger zijn om uit te leggen hoe ze zich voelen of wat ze willen. Ze hebben behoefte aan nabijheid, geborgenheid en persoonlijk contact. Het is belangrijk dat jij weet dat de client kwetsbaar is. Je kijkt naar wat de mogelijkheden zijn zodat de cliënt zich fijn en veilig voelt. Samen met je collega's zorg je dat de dag herkenbaar, zinvol en gevarieerd verloopt. Het zorgplan is daarbij jouw leidraad en de vraag van de cliënt staat centraal. Je draagt zorg voor rapportages.
We werken met de methodiek LACCS. Dit staat voor Lichamelijk welzijn, Alertheid, Contact, Communicatie en Stimulerende tijdsbesteding. Je wordt in deze methodiek en werkwijze getraind.

Dit ben jij

Jij bent geduldig en je kunt goed observeren, om zo te ontdekken wat de cliënt prettig vindt en daarop te kunnen aansluiten. Jij bent een teamspeler, want samenwerken met diverse disciplines is belangrijk bij het werken met cliënten met een intensieve zorgvraag. Je bent reflectief en bereid om te leren.

Verder vragen we

 • Je beschikt over een relevant diploma in de zorg, minimaal op mbo-niveau 3
 • Je hebt affiniteit met verzorging en ervaring met de doelgroep is een pré
 • Je bent flexibel als het gaat om werken in een rooster met onregelmatige werktijden tussen 7:30 en 22:30 uur (je hebt dus geen slaap- of nachtdiensten)

Dit bieden wij

 • Direct een vast dienstverband waarbij de uren in overleg zijn
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg FWG 35 (minimaal €2.258,- maximaal €3.198,- bij een volledig dienstverband)
 • Naast je wettelijke vakantie-uren Balansverlof van 57 uur per kalenderjaar op fulltime basis
 • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform cao
 • Uitbetaling onregelmatigheidstoeslag conform cao Gehandicaptenzorg
 • Reiskostenvergoeding van € 0,12 per km tot 30 km enkele reis en € 0,03 per km tussen 30 en 60 km enkele reis (in plaats van € Goede secundaire voorwaarden zoals een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke voordeelregelingen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een sportabonnement, fiets, laptop of telefoon, wellness en health-check
 • Diverse premiekortingen op aanvullende verzekeringen
 • Diverse interne opleidingen en trainingen om je te blijven ontwikkelen

Wil je werken bij de Zijlen
De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. We zijn expert in de begeleiding en zorg voor specifieke doelgroepen. We zijn gericht op samenwerken. We investeren in medewerkers: goede zorg, goed werk. We doen dat in verbinding, met aandacht voor elkaar, met de leidinggevende dichtbij. Ons motto is: De Zijlen geeft kleur aan het leven! Werken bij De Zijlen betekent waarde toevoegen aan het leven van anderen. Dat doen wij met 1500 collega's voor bijna 1200 cliënten. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?

Heb je interesse?

Leuk! Reageren kan tot en met 26 november 2023 via de sollicitatie-button. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden zodra er geschikte kandidaten zijn. Dat kan dus al op korte termijn! Als we de geschikte kandidaat gevonden hebben sluiten we de vacature.

Heb je vragen of wil je eerst meelopen?
Dan kun je contact opnemen met - Wessels (locatiehoofd) via telefoonnummer .Functie:begeleider wonen
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2258 – 3198
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Zijlen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zevenhuizen
 2. Begeleider Wonen De Zijlen 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures