Vacature Gedragsdeskundige

Gedragsdeskundige in Tolbert

Hoe mooi is het dat het je lukt om een cliënt het leven te laten leven, waarbij je de cliënt en het netwerk écht centraal stelt. Het werken vanuit de orthopedagogische behandelvisie Triple-C helpt jou daarbij. Op zo'n plek kom jij het beste tot jouw recht. En die plek? Die bestaat, welkom bij De Zijlen.
Voor ons Behandel & Expertise Netwerk (BEN) van De Zijlen zijn wij op zoek naar een

Postmaster gedragsdeskundige: orthopedagoog-generalist of GZ-psycholoog
32-36 uur per week

Zo ziet jouw werkplek er uit

De Fender maakt als woon/werklocatie onderdeel uit van het MVG cluster van De Zijlen. Binnen De Fender wonen en werken cliënten van 18 jaar en ouder. Deze cliënten zijn door de combinatie van hun verstandelijke beperking met een beperkte sociale en emotionele ontwikkeling, een psychische stoornis (bv. psychose, depressie, dwang) of ontwikkelingsstoornis (bv. autisme, ADHD) zeer gevoelig voor de omstandigheden waarin zij leven. Er is bij deze cliënten dan ook sprake van meervoudige, langdurige en complexe problematiek.
Je maakt deel uit van de vakgroep Gedragsdeskundigen welke bestaat uit ruim 25 enthousiaste orthopedagogen (generalisten) en GZ psychologen, psychomotorisch therapeut, muziektherapeut en een diagnostisch medewerker. De vakgroep maakt, naast de overige vakgroepen, onderdeel uit van het Behandel & Expertise Netwerk van De Zijlen. Het is een werkomgeving waarin samenwerking, vernieuwing en kennisdeling centraal staat.
Als gedragsdeskundige ben je behandelcoördinator én eindverantwoordelijk voor de multidisciplinaire behandeling van de cliënten. Je werkt nauw samen met teams van begeleiders, het netwerk van de cliënten, de medische dienst van BEN, andere betrokken behandelaren, het locatiehoofd en de manager Zorg & Dienstverlening. Samen met hen, de cliënt en/of diens wettelijk vertegenwoordiger geef je de zorg vorm en geef je uitvoering aan het leefprogramma MVG. Op basis van het Triple-C Behandelhuis geef je richting aan de visie en het behandelklimaat.
De werkzaamheden zijn erg divers en afwisselend. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Diagnostiek en beeldvorming
 • Team- en multidisciplinaire overleggen
 • Het geven van scholing en trainingen
 • Ontwikkeling van beleid
 • Werkbegeleiding van collega's in opleiding tot orthopedagoog-generalist/GZ-psycholoog
 • Het uitvoeren van de taak Wzd-functionaris

Dit ben jij

Je bent een gepassioneerde én ondernemende professional. Je bent scherp op de inhoud en hebt ervaring in complexe diagnostiek en beeldvorming van de cliënt. Je geeft op grond daarvan - en vanuit eigen waarneming - richting aan de behandeling. Je bent uitstekend in staat om collega's, cliënt en familie vanuit visie op verbindende wijze mee te nemen.

Verder vragen we het volgende:

 • Je bent postmaster (GZ of OG) opgeleid
 • Je bent een ervaren gedragsdeskundige met specifieke kennis van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag
 • Je hebt kennis van én ervaring met Triple-C en draagt dit proactief uit

Dit bieden wij

Een goede werksfeer vinden we belangrijk. Daarnaast vinden we ontwikkeling van onze medewerkers van cruciaal belang. Met zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden en een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget investeert BEN in het kapitaal van de organisatie, onze medewerkers.
Verder kun je rekenen op:

 • Direct een vast dienstverband voor gemiddeld 32 tot 36 uur per week
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg FWG 65 (minimaal €4.036,- maximaal €6.136,- bij een volledig dienstverband). Hier komt nog een structurele loonsverhoging bovenop van 3% in december 2023
 • Naast je wettelijke vakantie-uren Balansverlof van 57 uur per kalenderjaar op fulltime basis
 • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform cao
 • Reiskostenvergoeding van € 0,12 per km tot 30 km enkele reis en € 0,03 per km tussen 30 en 60 km enkele reis (dit is een ruimere vergoeding dan de cao)
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke voordeelregelingen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een sportabonnement, fiets, laptop of telefoon, wellness en health-check
 • Diverse premiekortingen op aanvullende verzekeringen
 • Diverse interne opleidingen en trainingen om je te blijven ontwikkelen

Wil je werken bij de Zijlen
De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. We zijn expert in de begeleiding en zorg voor specifieke doelgroepen. We zijn gericht op samenwerken. We investeren in medewerkers: goede zorg, goed werk. We doen dat in verbinding, met aandacht voor elkaar, met de leidinggevende dichtbij. Ons motto is: De Zijlen geeft kleur aan het leven! Werken bij De Zijlen betekent waarde toevoegen aan het leven van anderen. Dat doen wij met 1500 collega's voor bijna 1200 cliënten. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?

Heb je interesse?

Leuk! Dan ontvangen we graag je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Deze kun je richten aan ( ). De vacature staat voor langere tijd open en sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben aangenomen.


Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Suzanne via telefoonnummer of via mailadresFunctie:gedragsdeskundige
Startdatum:07-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4036 – 6136
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Zijlen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zevenhuizen
 2. Gedragsdeskundige De Zijlen 07-10-2023

Bekijk ook andere vacatures