Vacature Begeleider Dagbesteding EMB

Begeleider Dagbesteding EMB in Een

Ben jij een zorgprofessional met een MBO 4 diploma en zoek je een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Dagcentrum Gaasperdam heeft een vacature voor een begeleider dagbesteding op groep 14 voor 24-32 uur per week . Bij ons krijg je de kans om EMB cliënten te ondersteunen en een zinvolle daginvulling te bieden. Kom jij ons gezellige team versterken en bijdragen aan de ontwikkeling van onze cliënten?

Wat krijg je van ons?

 • Een half jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband met bijpassende uren;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 40; min €2.537 en max. €3.432 . bruto o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Reiskostenvergoeding of een fietsplan met fietsreparatievergoeding!

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een gedreven en enthousiast team op dagcentrum Gaasperdam. Samen met je collega begeleid je volwassen cliënten met een verstandelijke beperking. Je biedt hen dagelijks een uitnodigend en waardevol activiteitenprogramma en je ondersteund de cliënten in de zorg die zij nodig hebben.

Binnen de groep ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënten en hun netwerk. Je draagt zorg voor kwalitatieve dagbesteding en werkt doelgericht. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de zorgplannen. Je werkt nauw samen en stemt regelmatig af met het netwerk van de cliënt, gedragsdeskundige, trajectcoördinator, paramedici en andere betrokkenen.

Naast het werken op de groep, heb je een actieve rol binnen het dagcentrum en lever je een bijdrage aan groeps- overstijgende werkzaamheden. Ook volg je regelmatig trainingen om je professionele kennis op peil te houden.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een relevant diploma op MBO 4 of HBO - niveau (agogische of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, activiteitenbegeleiding of social work). Of je bent een student SPH die relevante werkervaring wil opdoen;
 • Je bent betrouwbaar, enthousiast en energiek;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week;
 • Je bent beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag;
 • Je hebt ervaring met verzorgen en je kunt werken met een tillift, of je wilt dit leren;
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking en de specifieke doelgroep waar je voor solliciteert;
 • Je kunt goed methodisch en gestructureerd werken. Je houdt het overzicht, signaleert wat nodig is en zet de lijnen uit;
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en stemt af op je gesprekspartner;
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen, vraagt en geeft feedback, je bent toegankelijk en durft initiatief te nemen.

Waar ga je werken?

Op dagcentrum Gaasperdam in Amsterdam Zuidoost. We bieden onze cliënten een veilige en stimulerende omgeving waar iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en stapjes kan maken in het aanleren en ontwikkelen van vaardigheden. Het activiteitenaanbod is verdeeld in drie clusters met ieder zijn eigen doelgroep en expertise. De cliënten zijn volwassen en hebben een matige - tot zeer ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking.

Voor groep 14, een groep met cliënten met een zeer ernstige verstandelijke beperking, zoeken wij een begeleiders. Het dagcentrum is geopend van maandag t/m vrijdag je werktijden zijn van 8.45 tot 16.45 uur.

Enthousiast?

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met (managementondersteuning Gaasperdam) via .


Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) via of bel naar .Functie:begeleider dagbesteding emb
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2537 – 3432
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cordaan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zevenhuizen
 2. Begeleider Dagbesteding EMB Cordaan 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures