Vacature Freelance Masseur

Freelance Masseur in Zevenhuizen Gn

Freelance Masseur (m/v)

Freelance Masseur/Hamam medewerker

Kom jij ons professionele massage-team versterken?

We zoeken een fitte en gemotiveerde collega om het professionele massageteam te komen versterken. Ben jij die ervaren en enthousiaste freelance masseur met brede kennis van massage en vind je het leuk om ook Hamams te geven (of te leren geven). Voel jij aan wat een gast nodig heeft en geeft het jou voldoening als een gast ontspannen en blij de massagekamer verlaat? Dan ben jij wellicht de collega die wij graag toevoegen aan ons team.

Wij

Je gaat aan de slag bij een luxueus wellnessresort waar persoonlijke aandacht voor de gast voorop staat. Jij zorgt, samen met je collega's, dat een dagje wellness voor onze gasten nog méér ontspannen wordt. De behandelingen die je kunt verwachten zijn klassieke massages, specifieke Waterlelie massages, hamam-behandelingen en verder stemmen we de behandelingen af op je eigen specialismes.

Jij

Heb je een goed gevoel bij ons of heb je vragen na het lezen van onze vacature?

Stuur dan graag je motivatiebrief en CV met foto vóór 9 december 2023 naar t.a.v. .

Wellnessresort de Waterlelie
Oudestreek 47
9354 AD Zevenhuizen (Gr)

Facebook

Functie:freelance masseur
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Thermen De Waterlelie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. Freelance Masseur Thermen De Waterlelie 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures