Vacature GZ Psycholoog

GZ Psycholoog in Roden

GZ Psycholoog (volwassenen)

Roden

Op 20 minuten rijden van Groningen, gevestigd in het gezondheidscentrum Roden heeft INTER-PSY een GGZ praktijk. Wil jij werken in klein en hecht team? Voor uitbreiding van team Roden zijn wij op zoek naar een GZ psycholoog. Inhoudelijk goed onderbouwde diagnostiek en behandeling staat bij ons voorop en daar krijg je de ruimte en tijd voor binnen IPGGZ. Elkaar als collega's ondersteunen tijdens het werk een aandacht hebben voor elkaar vinden we belangrijk en daar maken we tijd voor.

Wij werken met laagdrempelige en toegankelijke specialistische zorg die merkbaar bijdraagt aan het welzijn van de patiënt. We bieden zoveel mogelijk maatwerk. Wij werken met multidisciplinaire teams bestaande uit enthousiaste, leergierige en autonoom functionerende behandelaren en werken volgens de gangbare richtlijnen van de GGZ.

INTER-PSY is een vooruitstrevende, innovatieve en transparante organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers zijn gemotiveerd en worden door de organisatie goed gefaciliteerd om zich volledig te kunnen richten op de te bieden zorg.

aantal uren:

WAT GA JE DOEN?

Binnen INTER-PSY werken wij multidisciplinair in zelforganiserende teams. Er zijn binnen team Roden geen schotten tussen problematiek (wel kun je natuurlijk je affiniteit of voorkeur uitspreken). Dit biedt ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in het onbekende. Je krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid, maar je staat er nooit alleen voor. Zodra een patiënt bij jou op intake komt, ben jij behandelverantwoordelijk voor hem/haar van begin tot eind. Binnen IPGGZ Roden is er expertise op het gebied van EMDR, schematherapie en cognitieve gedragstherapie. We bieden vele groepen aan op onze eigen locatie, zoals een kortdurende schemagroep, een compASSiegroep, een ADHD-groep en een Zelfbeeldgroep.

Als GZ-psycholoog ben je cultuurdrager van onze instelling en geef je werkbegeleiding en supervisie aan de basispsychologen in jouw team.

Als regiebehandelaar draag je zorg voor een goede indicatiestelling en houd je scherp in de gaten wat onze exclusiecriteria zijn.

Jouw kennis deel je niet alleen binnen jouw team maar ook met andere collega's, bijvoorbeeld op themabijeenkomsten.

Wat bieden wij jou?

INTER-PSY ontwikkelt zich snel en kenmerkt zich door een open en informele cultuur. Als GZ-psycholoog kun jij een waardevolle bijdrage leveren vanuit jouw expertise. Wij bieden:

 • Een helpende zorgadministratie en frontoffice die jou laat doen waar je goed in bent;
 • Weinig hiërarchie, het contact onderling tussen collega's in laagdrempelig en je loopt zo bij elkaar naar binnen;
 • Regie over je eigen agenda;
 • De mogelijkheid om scholing te volgen en een vergoeding voor kosten die bij herregistratie horen;
 • Interne sollicitatiemogelijkheid op een KP opleidingsplek;
 • Je eigen kantoor;
 • Veel leuke (sportieve) activiteiten vanuit het team en de organisatie;
 • Een arbeidsovereenkomst met vaste aanstelling;
 • Een goed salaris in FWG-functiegroep 65 en balansbudget welke jaarlijks is vastgesteld op €500,- (op basis van fulltime dienstverband);
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, collectieve kortingen op verzekeringen en fietsplan.

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

Ben jij een ambitieuze en ondernemende professional met passie voor je vak? Durf jij verder te kijken dan jouw eigen vakgebied? Sta je open voor samenwerking en verandering?

 • Je hebt een universitaire opleiding Psychologie, aangevuld met een opleiding tot en registratie als GZ-psycholoog (wet-BIG);
 • Je hebt een goed aanpassingsvermogen; geen dag is gelijk, je behandelt verschillende problematiek;
 • Je kunt goed omgaan met de verantwoordelijkheden en autonomie die je krijgt als regiebehandelaar;
 • Je vindt het leuk om werkbegeleiding, supervisie en advies te geven;
 • Je denkt mee over beleid en efficiënt behandelen;
 • Je hebt een proactieve en zelfstandige houding

Wil je meer weten over ons of over de functie? Neem dan contact op met () via ons algemene telefoonnummer:

GZ Psycholoog (volwassenen)

INTER-PSY biedt geestelijke gezondheidszorg (GGZ) in de vorm van behandeling, begeleiding en diagnostiek bij kinderen en volwassenen.

INTER-PSY B.V.
Verlengde Meeuwerderweg 5
9723 ZM Groningen

Tel.
Fax
KvK 50074105

GZ Psycholoog (volwassenen)Functie:gz-psycholoog
Startdatum:23-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IPGGZ Roden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zevenhuizen
 2. GZ Psycholoog IPGGZ Roden 23-02-2024

Bekijk ook andere vacatures