Vacature Zowel Leerlingen

Zowel Leerlingen in Roden

0,8 FTE | Vacaturenummer: 2054 | Sluitingsdatum: 04 maart 2024

Deze baan

In verband met pensionering zoeken wij nieuwe deelschoolleiders. Word jij onze nieuwe deelschoolleider bij rsg de Borgen? Een uitdagende functie waarin jij een belangrijke rol speelt in het realiseren van onze onderwijsambities en het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardig en wervend onderwijs!
Als deelschoolleider ben jij samen met de kerndirecteur verantwoordelijk voor de leiding van een vestiging binnen onze scholengemeenschap. Je geeft leiding aan één of meerdere onderwijsteams en hebt mogelijk ook lesgevende taken. Je draagt bij aan het vergroten van ons marktaandeel en het consolideren en waar mogelijk laten groeien van onze leerlingenaantallen. Je hebt een pilotfunctie waarin je integrale onderwijsontwikkeling, onderwijskundige sturing, profilering van het onderwijs, professionalisering van het team, kwaliteitsborging en projectleiding oppakt.
Je bent een inspirerende en motiverende leider die het beste uit zijn/haar team haalt. Je hebt oog voor pedagogische, didactische en vakinhoudelijke vaardigheden en zorgt voor een effectieve mix hiervan in het docententeam. Je bevordert samenwerking, openheid en een cultuur van gezamenlijk leren en reflecteren. Je hebt een blik op de toekomst en draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van vernieuwend onderwijs op het niveau van de hele onderwijsinstelling.
Als deelschoolleider heb je een belangrijke rol in het versterken van ons onderwijs en het realiseren van onze teamdoelen. Je werkt in een prettige werksfeer waarin ruimte is voor innovatie en ontwikkeling.

Wij zoeken

Voor het nieuwe schooljaar, in verband met pensionering, zoekt rsg de Borgen een deelschoolleider voor de Regio voor circa 0,8 fte. Je wordt deelschoolleider van de Esborg te Roden, een kleinschalige vestiging voor praktijkonderwijs met ruim 100 leerlingen. Het team van de Esborg is gedreven, betrokken, autonoom en gezellig en werkt met veel inzet aan de groei en ontwikkeling van leerlingen. De Esborg onderhoudt goede contacten met bedrijven, gemeenten, werkvoorzieningen in de regio en zoekt een deelschoolleider die hier enthousiast en **gedreven** mede vorm aan wil geven. Daarnaast is het van belang dat de deelschoolleider voor deze bijzondere vestiging het gezicht van de school en het team is, zowel intern als extern. Ten slotte zoeken we een sociale deelschoolleider die contact maakt met zowel leerlingen als ouders.
Kennis, vaardigheden en kwaliteiten:
* Brede theoretische onderwijskundige kennis, met inzicht in ontwikkelingen in het praktijkonderwijs
* Ervaring of affiniteit met de doelgroep
* Strategisch inzicht en kennis van de identiteit van de scholengemeenschap, alsmede het beleid voor onderwijs en bedrijfsvoering.
* Vaardigheid in het activeren en toepassen van het schoolbeleid en de onderwijskundige uitgangspunten.
* Vaardigheid in het ontwikkelen, vormgeven en toepassen van de visie op het gewenste onderwijs.
* Kennis van digitalisering en nieuwe toepassingen van informatie- en communicatietechnologie.
* Vaardigheid in het tot stand brengen van synergie, verbindingen en creatieve samenwerking.
* Uitstekende communicatievaardigheden, planningsvaardigheden en organisatievaardigheden voor het leiden van teamprocessen.
* Inspirerend leiderschap om docenten mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen en organisatieveranderingen.
* Ervaring in projectmanagement en het geven van leiding aan professionals.
Als deelschoolleider ben je een visionair met een sterk onderwijskundig leiderschap. Je hebt oog voor kwaliteit, klantgerichtheid en datagedreven besluitvorming. Je weet anderen te binden met jouw enthousiasme en inspiratie, en hebt de veerkracht om uitdagingen aan te gaan en successen te realiseren. Bij ons worden deze kwaliteiten op hoog niveau ingezet, waarbij de deelschoolleiders elkaars kwaliteiten versterken en aanvullen in de actuele context van het werk. Je krijgt volop de ruimte om jouw visie vorm te geven en samen met jouw team geweldige verbeteringen en vernieuwingen te realiseren. Solliciteer nu en draag bij aan de groei en kwaliteit van ons onderwijs, en maak deel uit van ons enthousiaste team van deelschoolleiders!

Wij bieden

Het betreft een LD-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 6.665,-- per maand bij een volledige betrekking, exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering. Daarnaast heeft rsg de Borgen een MD traject waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Vragen?

Voor meer informatie over de vacature deelschoolleider kun je contact opnemen met , kerndirecteur Regio tel.


Functie:zowel leerling
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6665 – 6665
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met rsg de Borgen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. Zowel Leerlingen rsg de Borgen 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures