Vacature Projectleider ICT

Projectleider ICT in Leek

Vacature projectleider ICT (36 uur per week)

Dit is jouw moment! Als je nu als projectleider ons team in Leek én Vries komt versterken, hebben we mooie projecten voor je klaar staan. Huidige projecten zijn o.a. ons huurders-portaal naar mobiel, transitie naar Tobias 365, digitaal samenwerken en andere projecten om onze gezamenlijke ICT-visie te realiseren Je leest het goed. Leek én Vries. Wold & Waard én Woonborg. Je werkt niet bij één, maar bij twee organisaties.


Wij werken samen voor een goede digitale dienstverlening

Woonborg en Wold & Waard hebben in een gezamenlijk traject een ICT-visie opgesteld voor beide organisaties. Die samenwerking smaakte naar meer, daarom zijn we in mei gestart met een gezamenlijk ICT-team.
Eén ICT-team werkt voor beide organisaties om de digitale dienstverlening voor de huurders te optimaliseren en interne processen digitaal te faciliteren. Door samen te werken kunnen we bovendien van elkaar leren, hebben we een groter slagkracht naar onze leveranciers en zijn we sterker in cybersecurity. Om onze visie te realiseren is uitbreiding nodig. We zoeken naast twee projectleiders ook een ICT-coördinator en een medewerker Servicedesk.

Wat ga je doen?

 • Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor jouw projecten. Het kan daarbij gaan om implementatie van nieuwe software en/of hardware en telefonie of projectmatige verbetertrajecten met betrekking tot bestaande ICT-oplossingen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitdieppen van de klantvraag en het uitwerken van het projectplan.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van jouw projecten. Je zit het projectteam voor en je zorgt voor het (laten) installeren, inrichten en testen van nieuwe software en updates. Je zorgt voor handleidingen, opleiding en instructies aan gebruikers. Aan het einde van het project draag je het project over aan beheer en evalueer je het project, zodat je het volgende project nog beter kunt doen.
 • Transitie naar Tobias 365
 • Digitaal samenwerken
 • Cybersecurity Inrichten processen voor monitoren ICT-behoeften in de organisaties

Een greep uit onze ICT-projecten waar jij o.a. het komende jaar mee bezig gaat:

 • Transitie naar Tobias 365
 • Digitaal samenwerken
 • Cybersecurity Inrichten processen voor monitoren ICT-behoeften in de organisaties

Waar je voor staat

Je wordt blij van projecten met een kop en een staart. Je staat voor je product, wat tijdig goedwerkend wordt opgeleverd. Je staat ook voor de implementatie: gebruikers kunnen goed werken met het nieuwe product en maken gebruik van nieuwe functionaliteit. Het leiden van een ICT-project kent voor jou geen geheimen meer. Je bent flexibel en schakelt snel tussen de grote lijn en de details. Als het nodig is, spreek je een leverancier vriendelijk maar resoluut aan om planning en kwaliteit te halen.

Je neemt mee

 • Een relevante hbo-opleiding.
 • Brede en actuele kennis van ICT-systemen en de mogelijkheden die ze bieden.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als projectleider ICT.
 • Een flexibele houding en goede communicatieve vaardigheden.
 • Oplossingsgerichte houding
 • Kennis van Tobias AX en Itris ViewPoint is een pre.
 • Enthousiasme.

Wat wij bieden

Werkplezier in een nieuw ICT-team die allen werken voor twee organisaties met nuchtere, actieve en betrokken collega's. Een salaris tussen de € 4.088,- en € 5.376,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal I van de cao Woondiensten). De functie is voor de duur van een jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan bieden we je daarna een vast contract aan. De ruimte om samen met je collega's de functies en het team mede vorm te geven. De mogelijkheid het verschil te maken voor onze digitale dienstverlening. Een goede thuiswerkregeling en een persoonlijk opleidingsbudget en ruimte je te ontwikkelen.

Functie:projectleider ict
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4088 – 5376
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Wold & Waard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zevenhuizen
 2. Projectleider ICT Stichting Wold & Waard 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures