Vacature Teamleider Refurbished Electronica | JC-Electronics

Teamleider Refurbished Electronica | JC-Electronics in Leek

DE UITDAGING BIJ JC-ELECTRONICS

Jij bent de verbindende factor in de groep van ruim 20 technici die samenwerking stimuleert, perspectief biedt en aanstuurt op gedegen diagnoses en maximale output. Met jouw helicopterview weet jij waar je moet bijsturen, aansturen en coachen. Daarnaast hou je je op individueel niveau bezig met de hele HR cyclus, bijhouden van technische kennis, houding en gedrag binnen jouw team. Samen met je mensen weet je de efficiëntie te maximaliseren, deadlines te halen en veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Je legt verantwoording af aan de Manager Technische Dienst.

Sturen op efficiënte doelen, samenwerking, werkgeluk en KPI’s. Dat is waar jij als coachend teamleider voor staat. Om de planning en operationele doelstellingen te realiseren, ben je veel op de werkvloer aanwezig, zichtbaar en aanspreekbaar. Je staat synoniem voor groepsgericht leidinggeven, competentiegericht coachen en mensgericht faciliteren.

Je plant het werk van het team efficiënt, weet prioriteiten te stellen, problemen snel en effectief op te lossen en knelpunten te verminderen. Je neemt initiatief richting de Manager Technische Dienst en adviseert hem over verbeteringen in bijvoorbeeld interne processen. Je stelt samen met collega teamleiders het activiteitenplan op en draagt hiermee bij aan het tactisch beleid. Je lost processtoringen op, faciliteert testresultaten en voert nieuwe testresultaten uit. Je hebt dagelijks contact met de andere teamleiders en overleg met de afdelingen sales, warehouse en logistics.

De technische dienst bij JC-Electronics is onderverdeeld in vijf subafdelingen, denk aan HMI, PLC’s en Drives.  De Teamleider die we zoeken is voor de afdeling AC Drives. AC Drives is ook wel bekend als variabele frequentiedrives (VFD) of omvormers.

Elke afdeling van de technische dienst bestaat uit gemiddeld 25 werknemers. Jij creëert voor hen draagvlak en een optimale werksfeer. De medewerkers beschikken elk over persoonlijke kennis en kwaliteiten die jij laat accelereren en op een effectieve manier weet in te zetten.

HET IDEAALPROFIEL 

  • Je hebt minimaal Hbo werk- en denkniveau, met als basis een afgeronde Hbo-opleiding.
  • Je hebt tenminste 5 jaar ervaring in een leidinggevende en coachende functie, bij voorkeur in een productie of technische organisatie, waarbij je faciliterend was op de factor mens.
  • Met een aanvullende cursus LEAN heb jij een voorsprong wat betreft procesmatig denken en handelen, ditzelfde geldt voor een eerdere rol als Leermeester of Praktijkbegeleider.
  • Je hebt affiniteit met of een sterke nieuwsgierigheid naar techniek en elektronica.
  • Je beschikt over effectieve communicatie-, probleemoplossend- en besluitvormingsvaardigheden.
  • Je kunt je vloeiend uitdrukken in het Nederlands en Engels (woord en geschrift).

OVER JC-ELECTRONICS

JC-Electronics heeft op het gebied van verkoop, inkoop, revisie en reparatie van bedrijfskritische industriële elektronica een zeer sterke internationale positie en oriëntatie. Door gebruikte en defecte elektronica voor bedrijven en fabrieken te repareren en bijbehorende service te leveren, draagt zij vanuit Leek iedere dag bij aan een circulaire economie.

“Wat ooit heeft gewerkt, kan weer werken”. Vanuit deze overtuiging begon het huidige JC-Electronics in 2006 op de zolderkamer. Het werd een groot succes. Ga er maar aanstaan; jaarlijks groeien en anno 2023 met zo’n 275 medewerkers iedere dag ruim 10.000 klanten in ruim 100 landen bedienen. Naast constant investeren in de technische kennis, is JC-Electronics ook maatschappelijk betrokken en koploper qua leren en ontwikkelen. Zij werd niet voor niets het beste leerbedrijf van heel Nederland; zij verzorgt intern een volledige Mbo- en Hbo-opleiding en investeert bedrijfsbreed veel in opleiding & ontwikkeling van personeel. Alles is erop gericht om wereldwijd de betrouwbaarste, slimste en prettigste partner te zijn om mee samen te werken.

Of het nu gaat om een bestaand onderdeel of de nieuwste technologie, JC-Electronics zoekt voor elke aanvraag of onderdeel een snelle, betaalbare en pasklare oplossing of reparatie. Dankzij gericht strategisch inkoop- en voorraadbeleid, snelle reparaties en een onschatbare markt- en vakkennis, worden klanten zeer effectief geholpen en kunnen zij zich in no-time weer concentreren op hun business. De klantenkring bestaat uit zowel eindgebruikers, technische dienstverleners als distributeurs over de hele wereld. Zie ook jc-electronics.nl.

INTERESSE IN DEZE MANAGEMENTPOSITIE? 

Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw CV en motivatie! ASBR YouManagement begeleidt JC-Electronics exclusief bij het hele proces. Je kunt je vandaar (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Edwin Klomp. Voor vragen of een toelichting kun je contact met Edwin opnemen via?088-1260440?of 06-55194295.Functie:Teamleider Refurbished Electronica
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:38 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ASBR YouManagement voor JC-Electronics via vacature@asbr.nl of 06-55194292. Of bezoek hun website https://www.jc-electronics.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. Teamleider Refurbished Electronica | JC-Electronics ASBR YouManagement voor JC-Electronics 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures