Vacature Projectleider

Projectleider in Tolbert

Projectleider (her)bouw

In ons vakgebied circulaire sloop zien wij een groei van projecten waarbij sprake is van het duurzaam ontmantelen en verplaatsen van gebouwen. Om dit proces in goede banen te leiden zijn we voor onze vestiging in Tolbert (Groningen) op zoek naar een projectleider met kennis en ervaring in de bouw.

Dusseldorp Infra, Sloop en Mileutechniek

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek kent meerdere vestigingen verspreid over het noorden, midden en oosten van Nederland. Van hieruit zijn wij actief voor (semi)overheden, waterschappen, het ministerie van Defensie, industrieën, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven en particulieren. Vanuit onze vestigingen staan wij dicht bij de lokale samenleving en onze opdrachtgevers.

Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor jouw projecten. Je bent de contactpersoon voor de opdrachtgever en belanghebbenden en stuurt projectteams aan. Je bewaakt de projectresultaten, de voortgang en de kosten en je ziet toe op een kwalitatieve uitvoering. Een uitdagende en afwisselende functie waarbij je zowel binnen als buiten aan het werk bent.

Ben jij die ervaren projectleider? Of ben je nu uitvoerder in de bouw en toe aan een nieuwe loopbaan als projectleider? Heb je geen kennis en ervaring in de bouw maar wel ervaring in de functie van projectleider?

Wat is het spannendste dat je ooit gedaan hebt?

Nieuwsgierig

Ben je bijgelovig? Waar geloof je dan in?

Interessant

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV's door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Directeur Sloop, Milieu en ReststoffencentraFunctie:projectleider
Startdatum:30-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. Projectleider Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek 30-12-2023

Bekijk ook andere vacatures