Vacature Voorman Sloop

Voorman Sloop in Tolbert

Meewerkend voorman sloop

Werk jij graag aan sloopprojecten? Dan zijn onze collega's in Tolbert op zoek naar jou. Je neemt de leiding en steekt zelf ook de handen uit de mouwen. Klinkt goed toch!

Opleidingsniveau mbo+

Aantal uren 40

Dusseldorp Infra, Sloop en Mileutechniek

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek kent meerdere vestigingen verspreid over het noorden, midden en oosten van Nederland. Van hieruit zijn wij actief voor (semi)overheden, waterschappen, het ministerie van Defensie, industrieën, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven en particulieren. Vanuit onze vestigingen staan wij dicht bij de lokale samenleving en onze opdrachtgevers.

Veilige wegen

Sloop en (her)bouw

Klimaatadaptief inrichten

dusseldorp.nu

Werken bij

Heb jij affiniteit met sloopprojecten? Wij zoeken een meewerkend voorman voor ons team in Tolbert. Als meewerkend voorman neem je tijdens een project de leiding maar voer je tegelijkertijd ook uitvoerende taken uit samen met je collega's. Een uitdagende en afwisselende baan dus!


Interesse en heb je vragen over deze functie? Bel dan met . Stuur dan je CV naar Personeelszaken of vul het formulier onderaan deze pagina in.

Of voor wat gezelligheid aan tafel!

Wat is de titel van het boek over jouw leven?

Wegdromen

Wat heb je jezelf voor de komende vijf jaar als doel gesteld?

Wegdromen

Waar krijg je later spijt van als je er nu niet aan begint?

Effe serieus

Wat is het spannendste dat je ooit gedaan hebt?

Nieuwsgierig

Wat is jouw natuurlijk gave?

Effe serieus

Ben je bijgelovig? Waar geloof je dan in?

Interessant

Hoe kom je het beste tot ontspanning?

Interessant

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV's door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.Functie:voorman sloop
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ReintenInfra via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. Voorman Sloop ReintenInfra 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures