Vacature Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker in Leek

Welkom bij Vlaggenindustrie Groningen!

Wij zijn per direct op zoek naar iemand die houdt van een zelfstandige baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in ons magazijn

Je werkzaamheden:

Je hebt de verantwoording over de samenstelling van vlaggenmasten in diverse lengtes en uitvoeringen, naar wens van de klant. Door jouw werkzaamheden kan onze montage buitendienst de masten probleemloos plaatsen bij tevreden klanten. Verder zorg je voor de inkomende en uitgaande goederen. Het is werk met veel afwisseling waarbij je trots kunt zijn op het magazijn als jouw domein!

Wat breng je mee:

Je houdt van zelfstandig werk met veel vrijheid. Je bent handig en als je de heftruck kunt bedienen is dat mooi meegenomen.

Wat hebben wij te bieden:

Een baan voor 40 uur, met een goed salaris, pensioenregeling, vakantietoeslag en een ruime tegemoetkoming voor de reiskosten. Daarnaast heb je veel vrije dagen per jaar.

Even over ons:

Vlaggenindustrie Groningen bv is een begrip op het gebied van vlaggenmasten, frames, vlaggen, banieren, spandoeken en andere uitingen om reclameboodschappen perfect tot uiting te laten komen. Wij zijn een oer-Hollands bedrijf en bestaan al meer dan 60 jaar. Inmiddels is Vlaggenindustrie Groningen, dat ooit begon als kledingmakerij, uitgegroeid tot 20 medewerkers en we leveren onze producten zowel nationaal als internationaal. Ons bedrijf is gevestigd in Leek.

Hebben we je interesse gewekt?

Dan komen we graag met jou in gesprek. Daarvoor ontvangen we graag je sollicitatie en CV. Bellen mag ook of kom gewoon langs. Je kunt vragen naar Jeroen Siero via: 0594-587664.Functie:Assemblagemedewerker
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vlaggenindustrie Groningen via j.siero@vig.nl of 0594-587664. Of bezoek hun website https://www.vig.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. Magazijnmedewerker Vlaggenindustrie Groningen 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures