Vacature Meewerkend Voorman Sloop

Meewerkend Voorman Sloop in Tolbert

Werk jij graag aan sloopprojecten? Dan zijn onze collega's in Tolbert op zoek naar jou. Je neemt de leiding en steekt zelf ook de handen uit de mouwen. Klinkt goed toch!

Dusseldorp Infra, Sloop en Mileutechniek

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek kent meerdere vestigingen verspreid over het noorden, midden en oosten van Nederland. Van hieruit zijn wij actief voor (semi)overheden, waterschappen, het ministerie van Defensie, industrieën, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven en particulieren. Vanuit onze vestigingen staan wij dicht bij de lokale samenleving en onze opdrachtgevers.

Heb jij affiniteit met sloopprojecten? Wij zoeken een meewerkend voorman voor ons team in Tolbert. Als meewerkend voorman neem je tijdens een project de leiding maar voer je tegelijkertijd ook uitvoerende taken uit samen met je collega's. Een uitdagende en afwisselende baan dus!


Interesse en heb je vragen over deze functie? Bel dan met . Stuur dan je CV naar Personeelszaken of vul het formulier onderaan deze pagina in.Functie:meewerkend voorman sloop
Startdatum:28-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek, vestiging Tolbert via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. Meewerkend Voorman Sloop Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek, vestiging Tolbert 28-12-2023

Bekijk ook andere vacatures