Vacature Informatie Adviseur

Informatie Adviseur in Leek

Informatie Adviseur
36 uur per week

Adviseer jij het management van de gemeente Westerkwartier straks over verdere ontwikkeling van de informatiestrategie en uitdagende ICT-vraagstukken? Grote kans!

Wat ga je doen?
Als Informatie Adviseur werk je in het hart van onze gemeentelijke organisatie en adviseer je onze teamleiders en directie over de inrichting van de informatievoorziening. Een uitdagende en interessante baan, waarin je echt impact hebt op onze primaire processen en aan tafel zit als het gaat over strategisch thema’s als automatisering en informatieveiligheid, de gewenste informatiestructuur en projectenaanpak. Geen sinecure als je kijkt naar de snel veranderende informatievraag waar we als gemeente mee te maken hebben.

Denk maar eens aan de Wet open overheid, de Omgevingswet, online dienstverlening; stuk voor stuk ontwikkelingen met een enorme impact op de bedrijfsvoering die moeten worden verankerd in ons informatiebeleid. Het is aan jou om het overzicht te bewaren, de regie te nemen over de informatievoorziening en daarin je advisering efficiënt op in te spelen. Het is jouw uitdaging om steeds in control te blijven en de projecten waar je bij betrokken bent te helpen realiseren.

Jij stelt adviezen op voor de uitvoering daarvan en houdt daarbij de samenhang van inhoud met belangen en beleidsafspraken en de impact op de beheersorganisatie scherp in de gaten. Ook ben je betrokken bij aanbestedingstrajecten, onderhoud je contacten met softwareleveranciers en zorg je ervoor dat de informatieplanning up-to-date blijft.

Kortom, genoeg uitdagingen om als Informatie Adviseur het verschil te maken binnen onze mooie organisatie. In een professionele omgeving waarin je veel kunt leren en bijdragen, veel nieuwe contacten gaat onderhouden en de dynamiek van de gemeentelijke bedrijfsvoering gaat ervaren. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder wat we jou te bieden hebben.

Wat bieden we jou?

  • Een veelzijdige baan waarin je als informatieadviseur het verschil maakt en je organisatie breed met multidisciplinaire vraagstukken en processen gaat bezighouden.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, waarbij we de uitdrukkelijke intentie hebben om aansluitend een vast dienstverband aan te gaan bij goed functioneren.
  • Een prima salaris tot maximaal € 5.725,- bruto per maand (deze nieuwe functie is indicatief gewaardeerd in schaal 11) bij een fulltime dienstverband (hierin is nog geen rekening gehouden met het resultaat van de cao-onderhandelingen + 4.75% per 1 januari 2024, dat nog moet worden bekrachtigd).
  • Boven op je salaris bouw je een individueel keuzebudget (IKB) op ter grootte van 17,05% van je brutosalaris. Het individueel keuzebudget is vrij besteedbaar en kan bruto worden uitgekeerd of worden uitgeruild voor o.a. het kopen van extra verlof.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder volledige vergoeding woon-werk verkeer (€ 0,21 netto per kilometer) of vergoeding openbaar vervoer, aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering, een prima pensioenopbouw met lage werknemersbijdragen en een hybridevergoeding voor thuiswerken.
  • Ook beschikken we over een opleidingsbudget zodat jij je kunt scholen om actueel te blijven op de laatste ontwikkelingen.
  • We werken grotendeels hybride. Laat het werk het toe, dan kun je thuiswerken en regelen wij de werkplekinrichting. Ben je nodig op kantoor of op locatie? Dan is daar voor jou een plek.


Functie:Informatieadviseur, IT
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5725 – 5725
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Westerkwartier via roelof.postma@westerkwartier.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zevenhuizen
  2. Informatie Adviseur Gemeente Westerkwartier 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures