Vacature Weekend/ Vakantiebaan

Weekend/ Vakantiebaan in Jonkersvaart

Vrienden van de theetuin!

Personeelstekort, helaas bij vele bedrijven een groot probleem. Zo ook bij ons!

Als seizoenslocatie zijn wij niet in de gelegenheid om iemand een volledige baan te bieden, maar heb jij een leuke (parttime) baan of ben je huisvader of -moeder en vind je de theetuin een prachtige plek waar je met veel plezier een middag in het weekend zou willen helpen, meldt je dan aan als "vriend van de theetuin". Samen kunnen we kijken naar geschikte dagen. Uiteraard krijg je een vergoeding voor de gewerkte uren.

Lijkt het jou leuk om op onze prachtige locatie te komen werken? Stuur dan snel jouw CV en motivatie (liefst met foto) naar .

Weekend/ vakantiebaan!

Ben jij op zoek naar een leuke weekendbaan op een prachtige locatie? Per direct zijn wij op zoek naar leuke dames, heren, jongens en meisjes die ons willen helpen met diverse werkzaamheden. Hierbij valt te denken aan, achter de kassa staan, koffie zetten, ijsjes verkopen, bijvullen, schoonmaken en de afwas.

In de maanden juli en augustus zijn wij 5 dagen per week geopend en kan je meerdere dagen per week aan het werk. Ben je 15 jaar of ouder, ben je flexibel inzetbaar, ben je een teamplayer en heb je vooral een stralende lach? Reageer dan door een mail te sturen naar . Vertel hierin iets over jezelf en vooral waarom het jou leuk lijkt om in de theetuin te gaan werken. CV is niet verplicht, foto is gewenst.

Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons gezellige team!

Wil je meer weten over één van onze vacatures neem dan contact met ons op via telefoonnummer .

Functie:weekend vakantiebaan
Startdatum:09-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Blotevoetenhof via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zevenhuizen
  2. Weekend/ Vakantiebaan Het Blotevoetenhof 09-06-2024

Bekijk ook andere vacatures