Verlengen beslistermijn aanvraag het plaatsen van een tijdelijke woonunit Knibbelweg 49 in Zevenhuizen

Aanvraag voor overig

Op 14 december 2023 heeft de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) namens gemeente Zuidplas besloten om de beslistermijn van de aanvraag met kenmerk 2023-00016505 voor het plaatsen van een tijdelijke woonunit op de locatie Knibbelweg 49 in Zevenhuizen te verlengen voor een periode van maximaal 6 weken.   Tegen het verlengen van de beslistermijn kan geen bezwaarschrift of zienswijze worden ingediend.   Waar kunt u terecht voor informatie over het besluit? Voor informatie over het besluit kunt u bellen met de ODMH via telefoonnummer 088 - 54 50 000. U kunt uw vragen ook per e-mail naar de ODMH sturen. Dat kan via info@odmh.nl.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zevenhuizen. Bekijk alle Bekendmakingen Zevenhuizen in .

https://zevenhuizenkrant.nl/bekendmakingen-zevenhuizen/

Deel dit bericht:

Redactie Zevenhuizenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zevenhuizenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zevenhuizen.

Gerelateerde berichten