Verkeersbesluit voor de aanwijzing van een gereserveerde parkeerplaats voor het opladen van elektrische voertuigen aan De Leeuwerik ter hoogte van huisnummer 109 te Zevenhuizen

Aanvraag voor verkeersbesluit

Gelet op het bovenstaande besluiten wij: 1.Tot het aanwijzen van een tweede parkeerplaats voor het opladen van elektrische voertuigen aan De Leeuwerik ter hoogte van huisnummer 109 te Zevenhuizen door het plaatsen van verkeersbord E8c met onderbord en OB504, conform Bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990. E.e.a. conform de onderstaande indicatieve locatieschets.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zevenhuizen. Bekijk alle Bekendmakingen Zevenhuizen in Zevenhuizen.

https://zevenhuizenkrant.nl/bekendmakingen-zevenhuizen/

Deel dit bericht:

Redactie Zevenhuizenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zevenhuizenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zevenhuizen.

Gerelateerde berichten