Vacature Uitvoerder GWW

Uitvoerder GWW in Drachten

Ben jij een ervaren uitvoerder in de grond-, weg- en waterbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze relatie, een toonaangevend bedrijf in de GWW-sector, is op zoek naar een gedreven Uitvoerder GWW om ons team te versterken.

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en afronding van één of meerdere projecten binnen de gestelde werkbegroting, tijdsplanning en conform gestelde eisen. Jij geeft leiding aan het uitvoerend personeel en onderhoudt contacten met bestaande en potentiële opdrachtgevers.

Het bewaken van de voortang, kwaliteit en budget van het project valt binnen jouw takenpakket. Je weet hoe je mensen kunt motiveren en aansturen. Spreekt dit jou aan? Neem dan z.s.m. contact op!Functie:Civiele techniek
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via j.luning@eminentgroep.nl of 06 - 41 60 77 70. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zevenhuizen
  2. Uitvoerder GWW Eminent Groep 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures