STAATSCOURANT Verkeersbesluit 14-2013: Aanleg c.q. verplaatsing van een bushalte aan de Burgemeester Klinkhamerweg te Zevenhuizen

Aanvraag voor Verkeer | Weg

1. Een bushalte aan te leggen op de Burgemeester Klinkhamerweg, ten zuiden van de  bestaande voetgangersoversteekplaats en ten zuiden van het Kerkepad in Zevenhuizen 2. De maatregel vindt plaats door plaatsing van bord L3 (bushalte) en het aanbrengen van zwart witte blokmarkering 3. Een afschrift van dit besluit te zenden naar politie, eenheid Den Haag. 4. Publicatie van dit besluit in het “Hart van Holland” waarin wordt gewezen op de mogelijkheid van bezwaar voor belanghebbenden binnen een termijn van zes weken, ingaande de dag nadat de openbare bekendmaking van dit besluit heeft plaatsgevonden.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zevenhuizen. Bekijk alle Bekendmakingen zevenhuizen in .

https://zevenhuizenkrant.nl/bekendmakingen-zevenhuizen/

Deel dit bericht:

Redactie Zevenhuizenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zevenhuizenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zevenhuizen.

Gerelateerde berichten