Ontvangst aanvraag: Evenementenvergunning - het organiseren van het Deli Park Festival van 16 t/m 18 augustus 2024 - Oudestreek 8a, Zevenhuizen

Aanvraag voor evenementenvergunning

Op 23 februari 2024 heeft de gemeente Westerkwartier een aanvraag ontvangen voor het organiseren van het Deli Park Festival van 16 t/m 18 augustus 2024 op locatie Oudestreek 8a te Zevenhuizen. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2024005197. De aanvraag betreft: •Afwijken bestaande verkeerssituatie •Drank- en Horeca •Gebruik van de openbare ruimte •Organiseren van een evenement •Produceren geluid Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@westerkwartier.nl of telefoonnummer 14 0594.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zevenhuizen. Bekijk alle Bekendmakingen Zevenhuizen in .

https://zevenhuizenkrant.nl/bekendmakingen-zevenhuizen/

Deel dit bericht:

Redactie Zevenhuizenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zevenhuizenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zevenhuizen.

Gerelateerde berichten