Vacature Managementondersteuner

Managementondersteuner in Veenhuizen

Functieomschrijving

Ben jij een organisatorisch talent met een dienstverlenende instelling? Wil jij bijdragen aan een veilig en plezierig leefklimaat voor gedetineerden en medewerkers? Dan is deze functie iets voor jou! De Penitentiaire Inrichting (PI) Veenhuizen is op zoek naar een gedreven Managementondersteuner die ons team komt versterken.

Wat bieden wij jou
  • Bruto maandsalaris tussen de € 2595 en € 3238
  • Reiskostenvergoeding, 13e maand en pensioenopbouw
  • Afwisselende functie
  • Werken op een bijzondere locatie
  • Werken bij Rijksoverheid
  • Blijf jezelf ontwikkelen via Mijn Tempo Team
Wie ben jij

Jij bent iemand die van aanpakken weet en altijd klaarstaat om te helpen. Met jouw mbo-opleiding in een secretariële richting en (ruime) ervaring als managementondersteuner, ben jij de spin in het web waar wij op kunnen bouwen. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt je redden in het Engels. Microsoft Office kent geen geheimen voor jou, en je bent vaardig in het notuleren van vergaderingen. Jouw dienstverlenende en proactieve instelling zorgen ervoor dat je een waardevolle toevoeging bent voor ons team.

Wat ga je doen

Als Managementondersteuner bij PI Veenhuizen zorg jij ervoor dat het management zich volledig kan focussen op hun hoofdzaken. Je ondersteunt de directie, afdelingshoofden en projectmedewerkers door hen te ontzorgen met jouw organisatorische, secretariële en administratieve skills. Je bent vraagbaak en frontoffice, en zorgt ervoor dat alle gegevens en overzichten compleet en op tijd aangeleverd worden. Zo draag je bij aan het maken van de juiste beslissingen binnen de PI.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij de Penitentiaire Inrichting Veenhuizen, onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Justitiële Inrichtingen. De PI Veenhuizen bestaat uit de locaties Norgerhaven, Esserheem en Klein Bankenbosch, en biedt plaats aan ongeveer zeshonderd mannelijke gedetineerden. Wij streven naar een veilige en humane omgeving voor onze ingeslotenen en investeren in een goede werksfeer en ontwikkeling van ons personeel. De komende jaren staan wij voor de uitdaging om onze locaties grondig te verbouwen en te moderniseren, een operatie waarin jouw ondersteuning van groot belang zal zijn.

Sollicitatie

Ben jij de Managementondersteuner die wij zoeken? Wil jij een belangrijke schakel zijn in onze organisatie en bijdragen aan een veilige en rechtvaardige samenleving? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:Administratief secretarissen en uitvoerende secretarissen
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3238 – 3238
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via dji@tempo-team.nl of 038 - 4583005. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zevenhuizen
  2. Managementondersteuner Tempo-Team 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures