GEMEENTEBLADOntvangst aanvraag: Omgevingsvergunning (regulier) voor het uitbreiden van de schuren - Jonkersvaart 81, 9354 TN Zevenhuizen

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Op 30 december 2023 heeft de gemeente Westerkwartier een aanvraag ontvangen voor het uitbreiden van de schuren op locatie Jonkersvaart 81, 9354 TN Zevenhuizen. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2024004478. De aanvraag betreft:•BouwenProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@westerkwartier.nl of telefoonnummer 14 0594.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zevenhuizen. Bekijk alle Bekendmakingen Zevenhuizen in .

https://zevenhuizenkrant.nl/bekendmakingen-zevenhuizen/

Deel dit bericht:

Redactie Zevenhuizenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zevenhuizenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zevenhuizen.

Gerelateerde berichten