GEMEENTEBLADGemeente Heiloo, ontvangen aanvraag Omgevingsvergunning, Het Zevenhuizen 38 in Heiloo, het veranderen van de woning (isoleren buitengevel/dak), datum ontvangst 8 december 2023 (Z23 154559)

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgevingWij hebben deze aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. Een omgevingsvergunning wordt aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Tegen een aanvraag kunt u geen bezwaar maken. Dit kan alleen tegen een besluit op de aanvraag.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?Dan adviseren wij u om het plan eerst zelf met de aanvrager te bespreken. Als de aanvrager niet bij u bekend is kunt u uiteraard met ons contact opnemen. U kunt dan bij ons de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen.Als wij een besluit nemen op de aanvraag publiceren wij een nieuw berichtVanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en eventueel bezwaar maken.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zevenhuizen. Bekijk alle Bekendmakingen Zevenhuizen in Heiloo.

https://zevenhuizenkrant.nl/bekendmakingen-zevenhuizen/

Deel dit bericht:

Redactie Zevenhuizenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zevenhuizenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zevenhuizen.

Gerelateerde berichten