GEMEENTEBLADBeslistermijn verlengen aanvraag het bouwen van een bedrijfspand Bredeweg 146, 2761KC Zevenhuizen

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Op 10 februari 2024 heeft de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) namens gemeente Zuidplas besloten om de beslistermijn van de aanvraag met kenmerk 2023-00019810 voor het bouwen van een bedrijfspand op de locatie Bredeweg 146, 2761KC Zevenhuizen te verlengen voor een periode van maximaal 6 weken.Tegen het verlengen van de beslistermijn kan geen bezwaarschrift of zienswijze worden ingediend.Waar kunt u terecht voor informatie over het besluit?Voor informatie over het besluit kunt u bellen met de ODMH via telefoonnummer 088 - 54 50 000. U kunt uw vragen ook per e-mail naar de ODMH sturen. Dat kan via info@odmh.nl.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zevenhuizen. Bekijk alle Bekendmakingen Zevenhuizen in .

https://zevenhuizenkrant.nl/bekendmakingen-zevenhuizen/

Deel dit bericht:

Redactie Zevenhuizenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zevenhuizenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zevenhuizen.

Gerelateerde berichten