Vacature Docent biologie (2e graads)

Docent biologie (2e graads) in Roden

Functieomschrijving

Samen meteen onderwijsinstelling in het voortgezet onderwijs kijken wij per direct uit naar een docent biologie. Ben jij beschikbaar voor (ongeveer) 20 lesuren en op zoek naar een reguliere baan in de omgeving van Roden? Lees dan vooral de vacature.

wat bieden wij jou
 • cao VO LB schaal, 8,33% eindejaars-uitkering
 • 0,6 fte, 24 lesuren, reguliere/vaste uren!
 • Meppel, gratis parkeren en €0,17 cent reiskosten
 • budget voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling
 • 24/7 aanbod online trainingen via Goodhabitz
 • docent biologie, vmbo TL en HAVO klassen
wie ben jij
 • je hebt een afgeronde lerarenopleiding biologie of je bent hier studerende voor
 • je beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden
 • je hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep vmbo (theoretische leerweg) en HAVO.
wat ga je doen

Een divers vak met veel verschillende thema’s, dat maakt biologie ook zo leuk! Als docent biologie weet jij ieder thema op een leerzame en enthousiaste manier over te brengen op de leerlingen. Jouw passie voor biologie spat er van af tijdens jouw lessen! Jij zet jouw pedagogische en didactische vaardigheden in om deze leerlingen zo goed mogelijk les te geven.

Daarnaast herken je jezelf in de kernwaarden van school; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk. En je werkt vanuit de algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency.

 • je verzorgt biologie lessen aan vmbo (TL) en havo klassen
 • je ben beschikbaar voor (ongeveer) 0,6 fte
waar ga je werken

Je komt te werken op een kleinschalige school waarin je nieuwe team je helemaal thuis laat voelen. Er wordt veel aandacht besteed aan de begeleiding en coaching van de leerlingen.

 • kleinschalige school in Roden
 • fijne en toegankelijke sfeer
sollicitatie

Ben jij net zo enthousiast als wij? Aarzel dan niet en solliciteer direct. We ontvangen graag je cv en motivatie voor deze vacature als docent biologie. Na aanleiding van je sollicitatie zullen we telefonisch contact met je op nemen om de verdere stappen te bespreken.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:docent biologie 2e graad
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5030 – 5030
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via mbo.noordoost@nl.randstad.com of 613240824. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zevenhuizenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zevenhuizenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zevenhuizen
 2. Docent biologie (2e graads) Randstad 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures