Besluit op aanvraag: Omgevingsvergunning (regulier) voor het tijdelijk plaatsen van een woonunit - de Haspel 30 Zevenhuizen, Leek (LEE01) F 2049

Aanvraag voor bouwvergunning

De gemeente Westerkwartier heeft op 13 december 2023 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 2023003570 voor het tijdelijk plaatsen van een woonunit op locatie de Haspel 30 Zevenhuizen, Leek (LEE01) F 2049. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende onderdelen: •Bouwen Procedure Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan gemeente Westerkwartier, Postbus 100, 9350 AC Leek. De termijn voor het indienen van een bezwaar start één dag na de besluitdatum en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via info@westerkwartier.nl of telefoonnummer 14 0594.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zevenhuizen. Bekijk alle Bekendmakingen Zevenhuizen in .

https://zevenhuizenkrant.nl/bekendmakingen-zevenhuizen/

Deel dit bericht:

Redactie Zevenhuizenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zevenhuizenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zevenhuizen.

Gerelateerde berichten