Aanvraag vergunning voor aanbrengen kabel of leiding, Noordelijke Dwarsweg 49 in Zevenhuizen.

Aanvraag voor overig

Het hoogheemraadschap heeft een aanvraag om een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het vervangen van het laagspanningsnet aan de Noordelijke Dwarswegin Zevenhuizen, gemeente Zuidplas.   Waarom publiceert het hoogheemraadschap dit bericht? Een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit wordt bij het hoogheemraadschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen of aan te leggen in en rondom het water, de dijk of een weg van het hoogheemraadschap. Met dit bericht laten we u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt het hoogheemraadschap een besluit over de aanvraag van de vergunning? We nemen waarschijnlijk binnen 8 weken een besluit over de aanvraag. Als de vergunning wordt verleend, publiceren we een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen of mailen met het hoogheemraadschap. Dit kan via het telefoonnummer 010 - 45 37 300 of het e-mailadres vergunningen@hhsk.nl.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zevenhuizen. Bekijk alle Bekendmakingen Zevenhuizen in Zevenhuizen.

https://zevenhuizenkrant.nl/bekendmakingen-zevenhuizen/

Deel dit bericht:

Redactie Zevenhuizenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zevenhuizenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zevenhuizen.

Gerelateerde berichten